Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 1246 УЧЕНИЦИ ПОСРЕЩАТ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН В ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ
Павел баня
1246 УЧЕНИЦИ ПОСРЕЩАТ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН В ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ 
15.9.2014
Павел баня - Първи учебен ден 15.9.2014
Павел баня - Първи учебен ден 15.9.2014
В 08:00 часа директорът на Средно общообразователно училище "Христо Ботев" в град Павел баня даде старт на новата 2014/2015 учебна година. 36 първокласници прекрачиха за пръв път прага на училището, като преди това преминаха за здраве и успех през шестицата от венци и цветя.

Кметът на община Павел баня поздрави всички присъстващи за първия учебен ден, като пожела много упоритост и търпение по нелекия път на знанието и просветата.
В 09.30 часа удари и първият звънец в Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в курорта. За новата учебна година в профилираното училище разкриват нова паралелка в 9. клас по специалност "Кетъринг" в целодневна форма на обучение, а в СОУ "Христо Ботев" започва работа още една полуинтернатна група за самоподготовка с помощ от учител в следобедните часове.

От Сектор "Образование, извънкласни дейности и спорт" съобщиха, че са приключили изцяло ремонтните работи по проекта „Енергийно ефективна образователна инфраструктура в община Павел баня” в училищата в град Павел баня, селата Горно Сахране, Габарево и Скобелево.

Общият брой на учениците за 13-те населени места на общината е 1246 души. Малчуганите, които ще прекрачат праговете на детските градини в общината, са 452, а от тях 188 са на възраст между 3 и 4 години.

ЕКИПЪТ НА PAVELBANYA.EU ЧЕСТИТИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ, КАТО ПОЖЕЛАВА МНОГО ВЪЗНАГРАДЕНИ УСПЕХИ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА! :)

автор: Румен Скрински, снимки: Недялко Несторов, ПГРХ

Коментари 
Comments are not available for this entry.