Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Поздравителен адрес
Павел баня
Поздравителен адрес 
14.9.2014
ДО
УЧЕНИЦИТЕ,
УЧИТЕЛИТЕ
И РОДИТЕЛИТЕ
ОТ ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,
Вие сте най-развълнувани днес. В очите Ви се вижда и трепет, и плахост. Искам да ми повярвате – Вашият първи учебен ден е начало на едно вълнуващо пътешествие. То не винаги ще прилича на приказка и не винаги ще е лесно, но без съмнение ще бъде интересно и много полезно. Отговорната задача да бъде Ваша опора и вдъхновение се пада на един човек, който ще остане завинаги в сърцата и умовете Ви – Вашият първи учител. Доверете му се, той знае посоката и уверено ще Ви води по пътя на познанието, ще Ви подкрепя, когато се чувствате несигурни, и ще Ви окуражава, когато е нужно.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Пожелавам Ви неуморност и постоянство в науките, не губете устрема и желанието си да научавате повече, защото знанието е сила! То разширява взора и дарява способността на онези, които го притежават, да виждат неща, невидими за очите. Бъдете старателни и упорити, както и убедени, че информираният човек е победител! Обичайте и уважавайте Вашите учители и родители – те са хората, които се грижат за Вас и най-силно желаят да станете добри и образовани хора! Пожелавам Ви здраве, сили и дръзновение за постигане на поставените цели.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Обръщам се към Вас с целия респект, който изпитвам към учителската професия, и благодаря, че Ви има! Ние Ви поверяваме отново децата на община Павел баня, за да ги напътствате и вдъхновявате. Помагайте им да се изправят, когато паднат духом. Показвайте им правилната посока. Да, тази задача не е лека, но всеки, който е избрал призванието „учител“, е дал обет да не прекланя глава пред трудностите на ежедневието, да се справя с предизвикателствата в името на една по-висша цел – духовното ограмотяване на бъдещето на България – нашите деца.


УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Поощрявайте любопитството на Вашите деца, създавайте им усещането, че знанието е ценност. Опитвайте се да намирате свободни моменти, за да споделяте с тях удоволствието от наученото или радостта от преодоляването на трудна задача. Бъдете до тях по пътя на израстването им като знаещи и мислещи хора.


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗ НОВАТА 2014/2015 ГОДИНА!

СТАНИМИР РАДЕВСКИ
Кмет на община Павел баня
Коментари 
Comments are not available for this entry.