Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ГАБАРЕВО СИ СПОМНИ ЗА ПОЕТА, ЗА ЧОВЕКА СТЕФАН ФУРНАДЖИЕВ
Павел баня
ГАБАРЕВО СИ СПОМНИ ЗА ПОЕТА, ЗА ЧОВЕКА СТЕФАН ФУРНАДЖИЕВ 
22.08.2014
Вчера в къщата музей "Васил Джананов" в село Габарево се проведе традиционната паметна вечер, посветена на поета Стефан Фурнаджиев. Негови приятели, съмишленици и хора, на които е носил вдъхновение, се събраха, за да си спомнят за делото на Стефан. Те разказаха спомени и случки, които са преживели заедно с Фурнаджиев.

В рамките на проявата бяха наградени и участниците в провелия се наскоро конкурс "За децата на Габарево". Над 20 малчугани се включиха в конкурсната програма със стихотворения, разкази, сувенири и рисунки.

"Съвсем скоро ще обявим и регламента за нов конкурс под наслов "Корените на моето семейство", защото се убедихме, че децата на Габарево са много щастливи, когато участват в подобни инициативи", споделя Тотка Бичева, уредник в "Джанановата къща".
Представители на Община Павел баня и местните литературни среди също присъстваха на паметната вечер - спомен за човека Фурнаджиев.

Румен Скрински; снимки: читалище "Обнова", с. Габарево

Коментари 
Comments are not available for this entry.