Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Наситен със събития четвъртък
Павел баня
Наситен със събития четвъртък 
19.8.2014
Този четвъртък, 21-ви август, ще предложи за всеки по нещо.

От 17:00 часа на централния площад в Павел баня започва приложно колоездене за деца от 4 до 12-годишна възраст. Те ще се състезават, разпределени в три категории. За всички участници са предвидени награди. Спортното събитие се организира от Община Павел баня и Туристическия информационен център.

От 18:00 часа в "Джанановата къща" в село Габарево ще се проведе вечер, посветена на поета Стефан Фурнаджиев, съобщиха от местното читалище "Обнова". Освен че ще бъдат споделени спомени за делото и личността на поета, в рамките на събитието ще станат ясни и победителите от провелия се летен конкурс "За децата на Габарево".

Отново с адрес Павел баня от 20:00 часа на лятната сцена в курорта ще започне концерт-спектакълът "Павелбански таланти и приятели". Събитието се организира от Община Павел баня и Туристическия информационен център със съдействието на читалище "Напред - 1903". Жителите и гостите на града ще имат възможност да чуят класически произведения на европейската музикална школа, златни хитове от фонда на българската естрада и народни песни, изпълнени от децата на Павел баня. Спектакълът е под патронажа на Царица Роза - Павел баня 2014 - Слава Георгиева. Над 20 са участниците в концертната програма, която е част от традиционните мероприятия всеки четвъртък на лятната сцена в рамките на "Павелбанско лято".

По информация на Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.