Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - "Детелини" се завърнаха от Скопие
Павел баня
"Детелини" се завърнаха от Скопие 
10.7.2014
В западната ни съседка павелбанският състав взе участие в Международен фолклорен фестивал с участието на пет държави. Събитието бе организирано от Община Гази Баба и македонския състав "Йонче Христовски".

Заместник-кметът на община Павел баня, г-жа Йордана Енева, преподавателят по философски цикъл, г-жа Петрана Пеева, и организаторът на ансамбъл "Детелини", г-н Кольо Кавръков, осъществиха ползотворни срещи с кмета на община Гази Баба и официални лица в Скопие.

Малката група детелинки имаше общо три фестивални участия в рамките на празничните вечери. През останалото време децата имаха възможност да се срещнат със свои стари приятели, да разгледат новите културни забележителности със световно значение в центъра на македонската столица и да прекарат приятно в аквапарка.
Стана ясно, че кметът на община Гази Баба е приел поканата за гостуване на делегацията от Павел баня и се очаква наесен в рамките на септемврийските празници тук в курорта от Скопие да върнат визитата.

Съвсем скоро за "Детелини" предстои следващо голямо фолклорно предизвикателство в Мюнхен, а краткият филм за участието в Македония очаквайте скоро на сайта.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.