Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - "ДЕТЕЛИНИ" ПИТАТ, ПУБЛИКАТА ОТГОВАРЯ
Павел баня
"ДЕТЕЛИНИ" ПИТАТ, ПУБЛИКАТА ОТГОВАРЯ 
2.7.2014
Днес ансамбъл "Детелини" 'затвори' за гласуване онлайн референдума, който се проведе в социалната мрежа фейсбук. Целта на ръководството на павелбанския състав беше чрез анкетно допитване до публиката на ансамбъла да се отчете кои танци от юбилейния спектакъл "25 години на сцената" са се харесали най-много на зрителите.

В гласуването се включиха общо 87 'гласоподаватели'. А ето ги и обобщените данни в проценти. Третото място с 17.8% отива за танца "Шопска сюита". Публиката е класирала със сребърен медал миниспектакъла "Освобождението" - с 26.7%. Фаворит на зрителите от грандиозната юбилейна вечер на ансамбъл "Детелини" е постановката "Пролетно настроение" с 28.9% от гласовете.

Ръководството на ансамбъла изказва още веднъж своята благодарност и признателност към всички танцови групи на "Детелини", които се включиха в отпразнуването на четвърт век под светлините на прожекторите. Според репетитори и танцьори обратната връзка с публиката е сигурен гарант за вярната посока, в която ансамбълът трябва да концентрира сили и ресурс за своето развитие, защото "пътят продължава!"

Съвсем скоро предстоят и задгранични пътувания на състава в Македония и Германия, за които ще Ви разказваме в аванс.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.