Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ИНТЕРВЮ С ЦАРЯ НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА – ПАВЕЛ БАНЯ 2014 – ГЕОРГИ ПАУНОВ
Павел баня
ИНТЕРВЮ С ЦАРЯ НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА – ПАВЕЛ БАНЯ 2014 – ГЕОРГИ ПАУНОВ 
24.6.2014
Какво е усещането да си Цар?
Ако възприемем титлата като на истински монарх, навярно бих се чуствал като принц Уилям (смее се), но цар на минералната вода не е нищо особено. Малко задължения, малко развлечения, просто ставаш част от празника и му се наслаждаваш до последния ден.

Кой е Георги Паунов? Разкажи ни нещо за себе си.
Георги Паунов е тийнейджър, наскоро завършил езиковата гимназия в Стара Загора, получил немска диплома. Амбициран да се реализира и докаже в Европа, а някой ден и в цял свят. Обожавам спорта, криминалните романи, задълбочени филми и такива по действителен случай, но на първо място най-много обичам семеството си.

Как изглежда успелият човек според теб?
Един човек, за да се нарече успял, според мен трябва да е сбъднал най-съкровената си мечта и да е щастлив с това, което има, както и с това, което е постигнал. В момента, в който пожелае нещо повече, той е изгубил мярата си за щастие, а нещастен човек не може да се нарече успял.

За какво мечтаеш?
Справедливост, честност, искреност, любов. Най-вече хората да осъзнаят в какъв парадокс живеем. Мечтая хората не само да виждат грешките си, но и да ги поправят. Мечтая да направя близките си щастливи, защото когато ги виждам с усмивки на лицата им, се чувствам истински щастлив и аз!

Кои качества цениш у хората?
Лоялност, честност, отдаденост, искреност, качества неприсъщи за модерния човек...

Трите неща, които най-много обичаш?
Семейството. Приятелите. Родината.

Какво ти предстои занапред, какво плануваш?
Планувам да изкарам едно незабравимо лято с приятели и съученици, преди да се разделим, при добро стечение на обстоятелствата, да следвам във Виена или Аахен.

Пожелай нещо на своите съграждани по случай настъпващото лято.
Пожелавам най-накрая дъждовете да спрат, да няма повече бедствия като в с. Турия. Нека хората си създадат нови и незабравими спомени и да сбъднат целите и мечтите си.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.