Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Оценяват се щетите в село Турия
Павел баня
Оценяват се щетите в село Турия 
19.6.2014
Със Заповед № РД-356/16.06.2014 г. на кмета на Община Павел баня Станимир Радевски е сформирана комисия от специалисти, която и в момента извършва оглед и описва щетите, нанесени от проливните дъждове в село Турия.

Най - големи са пораженията, нанесени на 15 юни 2014 година, когато приливна вълна, носеща се по поречието на рекa Турийска, залива част от къщите в павелбанското село и нанася щети за стотици хиляди лева. Отнесена е част от покъшнината на няколко домакинства, както и цели огради, дворовете са залети, а на места в къщите водата е достигнала близо метър.

За да огледат на място щетите до момента освен ръководството на Община Павел баня в селото е пристигнал и екип от специалисти от РЗИ, както и представители на БЧК, които са осигурили на бедстващите семейства вода, одеала, както и материали от първа необходимост.

До дни ще приключи огледът и ще бъде уточнен размерът на щетите,
нанесени от приливната вълна, заляла павелбанското село Турия, а
пострадалите се надяват държавата да им окаже адекватна помощ, за да могат по-бързо да се справят със ситуацията и отново да се върнат към нормалния си ритъм на живот.

Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.