Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - СЛАВА ГЕОРГИЕВА Е НОВАТА ЦАРИЦА РОЗА НА ПАВЕЛ БАНЯ
Павел баня
СЛАВА ГЕОРГИЕВА Е НОВАТА ЦАРИЦА РОЗА НА ПАВЕЛ БАНЯ 
11.6.2014
Слава Георгиева е Царица Роза - Павел баня 2014. Тя бе избрана с гласовете на публиката от общо десет претендентки за царската корона на грандиозен спектакъл с водещ Драгомир Драганов.

Съгласно статута, залегнал в избора, Царица Роза става представително лице на Община Павел баня да следващия Празник на розата и минералната вода през 2015 година и придружава кмета на официални срещи и делегации в страната и чужбина.

По време на спектакъла участничките дефилираха с народни носии, спортно-елегантни облекла и вечерно-официални тоалети. Те имаха възможност да се представят пред публиката, като отговаряха на различни въпроси на водещия за своите любими занимания и бъдещи планове за развитие. Гост-изпълнители на "Избор на Царица роза - Павел баня 2014" бяха танцьорите на ансамбъл "Фантазия" от град Лиски, Русия.

Спектакълът бе организиран от представители на Общинска администрация и фолклорен ансамбъл "Детелини".

Празникът днес продължава с "Руска фолклорна вечер", а в следващите дни - със спортен празник, избор на Цар на минералната вода, кулинарно шоу на площада в Павел баня, дефиле с песни и танци на участниците в Международния фолклорен фестивал и други.

Румен СкринскиКоментари 
Comments are not available for this entry.