Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ИВАЙЛО СТЕФАНОВ - ОТНОВО С ПЪРВО МЯСТО
Павел баня
ИВАЙЛО СТЕФАНОВ - ОТНОВО С ПЪРВО МЯСТО 
7.6.2014
Ивайло Стефанов от Павел баня спечели първото място в своята възрастова категория - 15-19 години - в Националния детски фолклорен събор "Върбова свирка свири" в град Болярово, Ямболска област, който приключи преди минути.

Ивайло е впечатлил журито с бавна ръченична мелодия на гайда. Той сподели, че в съвместно представяне със свой приятел е отнесъл и Специалната награда на фестивала. "Журито се разплака след нашето изпълнение", допълва още павелбанецът.

Организатори на "Върбова свирка свири" са Регионалната асоциация на общините "Тракия", Общество за фолклор, гр. Стара Загора, Община Болярово, читалище "Възраждане", гр. Болярово и Дружество "Тракия".

Ивайло Стефанов е възпитаник на Националното училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев", град Котел и е лауреат на редица престижни фолклорни конкурси. Следващата седмица той ще участва като гост-изпълнител и в спектакъла по случай 25-годишния юбилей на ансамбъл "Детелини", Павел баня.

Румен Скрински


Коментари 
Comments are not available for this entry.