Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ЕВРОАБИТУРИЕНТИ
Павел баня
ЕВРОАБИТУРИЕНТИ 
25.5.2014


В деня на Европейския вот, Павел баня изпрати своите абитуриенти от Средно общообразователно училище "Христо Ботев" и Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство.

Зрелостниците на СОУ "Христо Ботев" успяха да се снимат пред паметника на патрона на училището, докато абитуриентите на гимназията се събираха в района на автогарата в Павел баня. Това се наложи, защото актовата зала на средното училище е секция в непосредствена близост до централния вход на професионалната гимназия.

Освен това зрелостниците не преминаха по традиционния маршрут в посока централния площад и не се качиха на лятната сцена, защото две от залите на читалище "Напред - 1903" също бяха секции в днешните избори.

Въпреки тези конфигурации празникът мина гладко и с много добро настроение. Павелбанци, които наблюдаваха бала на зрелостниците, дори се пошегуваха, че това са същински 'евроабитуриенти'.

Румен Скрински


Коментари 
Comments are not available for this entry.