Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 35.9% Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ В ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ
Павел баня
35.9% Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ В ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ 
25.5.2014
35.9% е избирателната активност в община Павел баня към 17.00 часа по данни на Районната избирателна комисия - Стара Загора. От там съобщиха още, че изборният ден в общината е започнал нормално и до този момент няма констатирани нарушения на изборните правила.
От РИК - Стара Загора коментираха също така, че избирателната активност за областта е сравнително висока и през деня се е движела в интервала 27 - 31.5%.

По данни на "Галъп" към момента избирателната активност в страната е малко над 27%, а оттам прогнозираха покачване на избирателната активност след 17:00 часа.

Изборният ден трябва да приключи в 19:00ч. По закон има възможност той да бъде удължен с един час, ако това е необходимо.
От Централната избирателна комисия припомнят още веднъж, че се гласува САМО със знак Х или със знак V, поставен с химикал, пишещ в син цвят.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.