Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ПГРХ Павел баня отбеляза своята 20 –та годишнина
Павел баня
ПГРХ Павел баня отбеляза своята 20 –та годишнина 
15.5.2014
Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство град Павел баня отбеляза своята 20 –та годишнина. Тържественото честване на празника се състоя на 15. май 2014 година от 12:30 часа в зала „Младост” на читалище „Напред - 1903” град Павел баня. За своите гости на празника от ръководството на професионалното училище бяха подготвили богатата празнична програма, в която с включи голяма част от възпитаниците на гимназията.

Училището съществува в този си вид от 1994 година, а до тогава - от 1984/85 учебна година в ЕСПУ “Христо Ботев” гр. Павел баня се открива УПК по обществено хранене. През 1994г. по предложение на Педагогически съвет на ЕСПУ и Общински съвет град Павел баня, паралелките с професионална насоченост се преобразуват в СПТУ по ресторантьорство и хотелиерство.

През първата учебна година в училището съществуват общо три паралелки по професии: кулинар-готвач, кулинар-сервитьор и оператор в производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия с общо 70 възпитаници, а 20 години по-късно желаещите да придобият професионална диплома са много повече.

По информация на ПГ по РХ Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.