Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Финансиране на нови проекти получи Община Павел баня
Павел баня
Финансиране на нови проекти получи Община Павел баня 
13.5.2014
Община Павел баня ще получи финансиране за изграждането на детска площадка в село Скобелево. Средствата, които са на стойност 9 500 лева ще бъдат осигурени по проект за националната кампания „За чиста околна среда” – „Обичам природата и аз участвам” на Предприятието за дейности по опазване на околната среда. Проектът предвижда също така да бъде извършено почистване на замърсени територии, както и озеленяване.

През 2014 година са подадени общо 1 368 проекта от общини и кметства, от които финансирани ще бъдат едва 206 от тях. В списъкът на одобрените проекти са също така и тези на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” село Търничени, ЦДГ „Ален мак” село Търничени, както и проектът „Водени сме от мечта една…здрави да растем, да се учим, да се смеем сред чистота и зеленина” на ОУ „Христо Ботев”, село Александрово.

По информация на Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.