Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - ОУ „Н.Й.Вапцаров” с. Габарево празнува своя юбилей
Павел баня
ОУ „Н.Й.Вапцаров” с. Габарево празнува своя юбилей 
8.5.2014
Основно училище „Никола Йонков Вапцаров” село Габарево подготвя своя юбилей. На 10 май 2014 година в двора на училището за пореден път ще се съберат настоящи и бивши негови възпитаници, преподаватели, както и много официални гости.

170-тата годишнина от основаването на първото светско училище в Габарево, чиито основи са поставени в далечната 1844 година, ще бъде отбелязана с богата празнична програма. Тя ще започне в 14:00 часа, когато в ритуалната зала на кметството в село Габарево ще бъде изнесен „Урок извън класната стая” с водещ Камен Воденичаров.

След това от 15:00 часа във фоайето на училището ще бъде открита тематична изложба под надслов „С дух и сърце – историята продължава”. Юбилейното тържество по повод 170 години от поставянето началото на светското образование в Габарево ще приключи с празничен концерт, който ще се състои от 16:00 часа в залата при народно читалище „Обнова”.

Община Павел баня; Gabarevo.com

Коментари 
Comments are not available for this entry.