Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 25 години на сцената
Павел баня
25 години на сцената 
29.4.2014
Ръководството на Представителен фолклорен танцов ансамбъл "Детелини" фиксира дата и час за своя 25-годишен юбилеен концерт спектакъл.

Събитието е предвидено за 14 юни от 20:00ч. в Павел баня в рамките на традиционния Празник на розата и минералната вода.

Организаторите обещават множество изненади за своята публика: нови хореографии, постановки шедьоври и атрактивни участия на ветерани танцьори.

От днес в центъра на курорта може да бъде видян и специално изработеният за юбилея на павелбанския състав билборд, за чиято реализация имат заслуги хора като Христо Христов, Кольо Кавръков, Борислав Марков, Недялко Несторов, Лальо Райчев, Георги Пондев.

Репетициите на "Детелини" продължават и в дните около майските празници, а повече информация за галаконцерта може да откриете на създаденото събитие във фейсбук - https://www.facebook.com/events/756782814362262/?ref_dashboard_filter=upcoming

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.