Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗЕМЯТА
Павел баня
МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗЕМЯТА 
22.4.2014
Ученици и учители на СОУ "Христо Ботев" излязоха на традиционното пролетно почистване тази сутрин. Оборка на училищния двор, засаждане на растителност и освежаване на района около сградата - това са част от дейностите на ентусиастите в днешния Международен ден на Земята. Останалите училища в населените места на общината също участваха в почистването.

От Община Павел баня напомнят на всички желаещи доброволци, които искат да се включат в националната кампания, "Да изчистим България за един ден", на 26 април, че могат да го направят, като предварително заявят своето желание на телефон 04361/ 21-44. В деня на почистването доброволците трябва да се явят пред сградата на общинска администрация в град Павел баня или пред кметствата по населени места в 9:00 часа, където ще получат своите помощни материали, предоставени от организаторите на кампанията.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.