Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Започва изпускане на вода от язовир Копринка
Павел баня
Започва изпускане на вода от язовир Копринка 
19.4.2014
Обилните валежи през последните дни на територията на община Казанлък и община Павел баня доведоха до препълване на язовир Копринка.

Водата е на 5 сантиметра от приливниците и започва спешно изпускане на вода, това съобщи за kazanlak.com кметът на община Казанлък Галина Стоянова. Призовават се за внимание хората, които се намират близо до река Тунджа. Призовават се пастирите да не пускат животни близо до река Тунджа в участъка след язовир Копринка. Стоянова допълни, че се следи ситуацията на всички реки и язовири на територията на общината.

В четвъртък е имало проблем с река Лешница, която е излязла от коритото си и е наводнила къщи в село Голямо Дряново. Проблемът там е овладян с помощта на Община Казанлък и техника на частната фирма „Пи Ес Ай“ и техника на бизнесмените Неждет Яшар и Кънчо Кутев.

От метеорологичната станция на НИМХ съобщиха, че в града на розите от 16-ти до момента се е изсипало количество от над 68 литра дъжд на квадратен метър, което е над два пъти от средно месечната норма.

Кazanlak.com

Коментари 
Comments are not available for this entry.