Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Определиха избирателните комисии
Павел баня
Определиха избирателните комисии 
15.4.2014
Седемнадесет са утвърдените с решение на РИК - Стара Загора избирателни секции в Община Павел баня за предстоящите евроизбори, които ще се проведат на 25 май 2014 година.

До момента не са образувани двете специални секции, които се помещават в сградите на центровете за рехабилитация в града, но крайният срок, в който може да бъде направено това изтича на 22 май 2014 година.

Представители на общинската администрация град Павел баня ще участват в предстоящите консултации с РИК на 16 април, на които ще бъде определен съставът на СИК.

Актуалните избирателни списъци вече са разлепени по места. От общинската администрация припомнят, че до 10 май 2014 година в кметствата по населените места ще се приемат заявления за гласуване по настоящ адрес. От тази услуга ще могат да се възползват всички избиратели, които имат различен постоянен и настоящ адрес.

По информация на Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.