Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Експерти на EVN проведоха срещи в Казанлък и Павел баня
Павел баня
Експерти на EVN проведоха срещи в Казанлък и Павел баня 
11.4.2014
В рамките на кампанията „EVN при Вас“ представители на електроразпределителното дружество се срещнаха с клиенти в Казанлък и Павел баня.

Сред обсъжданите теми бяха конкретни потребителски въпроси, теми от сферата на клиентското обслужване, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в района, работата на аварийните екипи. Важен акцент бяха и услугите, които дружеството предлага на клиентите си за информация по SMS и имейл. Срещата в Казанлък беше организирана съвместно с обществения посредник Гинка Щерева. В присъствието на клиенти и кметове на малки населени места бяха обсъдени важни за клиентите теми, свързани с обслужването по райони.

Инициативата „EVN при Вас“ за директен контакт с клиенти стартира през есента на 2013 г. Тя включва посещение на място от експерти на дружеството по общини и кметства, включително и в малки населени места, които са отдалечени от местния EVN-офис. Посещенията са предварително обявени с цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите.

Срещите се провеждат в присъствието на клиенти, представители на общински администрации. Прекият диалог и контакт позволява получаването на директна обратна връзка от страна на клиентите в тези общини, което прави инициативата все по-популярна.

За период от 7 месеца бяха посетени населени места в 28 общини от всички девет административни области, обслужвани от EVN България. Това дава основание на компанията да продължи активно своята инициатива „EVN при Вас“.

www.novinata.bg

Коментари 
Comments are not available for this entry.