Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Взломна кражба
Павел баня
Взломна кражба 
17.05.2012
В резултат на проведените незабавни оперативно-издирватерни действия служителите на Участък «Полиция» -Павел баня разкриха извършителя на взломна кражба от здравната служба в село Долно Сахране, регистрирана на 15 май.

Обект на кражбата са цифров апарат, с неустановена марка и сумата от 15 лева. Автор на посегателството е В.И. /24 г./ от село Крупник, обл. Благоевград.

В хода на работа е изяснено че задържаният е извършил още две взломни кражби селото, които се разследват в РУ «Полиция» - Казанлък.

Отделно, рано сутринта на 15 май в село Долно Сахрене полицейски автопатрул е задържал В.И./ 24 г./ от село Крупник в момент на кражба от магазин. Служителите реагирали светкавично на сигнал, постъпил в Участък «Полиция» - Павел баня, за установени взломни кражби от два търговски обекта в селото.

24-годишния мъж е задържан в единия от разбитите обекти, като на място е установена липса на 79 лева и хранителни стоки. От съседния магазин е установена липсата на 31 лева.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ «Полиция» - Казанлък. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържания продължава. След доклад на материалите досъдебното производство в Районна прокуратура- Казанлък В.И. остава в ареста с мярка за неотклонение "Задържане под стража" за срок от 72 часа.

ОД на МВР Стара ЗагораКоментари 
Comments are not available for this entry.