Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Еко автобус ще забавлява учениците в Павел баня
Павел баня
Еко автобус ще забавлява учениците в Павел баня 
19.04.2012
На 20 април Община Павел баня ще се включи и в образователните и информационни инициативи на „Екопак”. Зеленият 3D автобус, като учениците от първи до четвърти клас от СОУ „Христо Ботев“ гр.Павел баня ще се запознаят нагледно с ползите от разделното събиране на отпадъците и от пестенето на природни ресурси.

За девета поредна година Денят на земята 22 април ще се отбележи в община Павел баня с голяма кампания за почистване на населените места и околностите. През тази година, почистването ще се извърши на 21 април, а в него ще се включат служителите от Общинска администрация, учениците от Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство и СОУ „Хр. Ботев”, пенсионерските клубове и всички училища и кметства на територията на общината. За извозване на събраните отпадъци гражданите могат да се обаждат на тел. 04361/2144.

Община Павел баня подкрепя националната инициатива на BTV 2012год. „Да изчистим България за един ден”. Началото на кампанията е 10 часа на 12 май пред общинска администрация за гр. Павел баня и пред кметствата за населените места от общината.
До настоящия момент са заявили участие в почистването на 12 май :
Ученици от училищата на територията на общината,
пенсионерските клубове по населените места,
мото клуб“Змейовете“ гр.Павел баня
туристи от други общини около 60 човека
жители на Общината около 80 човека

По информация на община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.