Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Полицейски бюлетин
Павел баня
Полицейски бюлетин 
15.12.2012
На 14.12.т.г. около 08.20 ч. в Полицейски участък - Павел баня към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение, за това че на западния край на с. Тъжа, общ. Павел баня, в местността «Дълбокият път» са намерени убити четири коня, собственост на четирима мъже от с Тъжа.

При извършения оглед е констатирано, че конете са застреляни.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


На 14.12.т.г. около 15.10 ч. в Полицейски участък - Павел баня към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за незаконен добив на инертни материали, осъществяван от общинска кариера, разположена източно от с. Скобелево, общ. Павел баня.

От предприетите незабавни полицейски действия, в процес на извозване на земна маса по черен път / разположен източно от с. Скобелево/ за проверка са спрени два т.а. «Камаз», със старозагорски регистрации, управлявани от 20 год. А.Х. от Казанлък и 38 год. Н.Н. от Павел баня.

На място в кариерата е е констатирана тежко-изкопна техника, но на около 350 м. западно от кариерата в гориста месност е открит самоходен колесен трактор – багер, без регистрационен номер.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ОДМВР Стара Загора

Коментари 
Comments are not available for this entry.