Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Павел баня на балотаж
Павел баня
Павел баня на балотаж 
30.10.2011
Днес в община Павел баня се провежда вторият тур на изборите за
кандидатпрезидентска двойка, за кмет на общината и кметове на кметства.

Секциите в Павел баня отвориха врати в 06:00 часа сутринта, като до този момент не са подадени сигнали за нередности по провеждането на изборния процес. Членове на общинската избирателна комисия коментират, че изборния ден на територията на общината протича нормално. Освен това процедурата по гласуването е значително улеснена, поради отпадането на бюлетината за
общински съветници, които вече са ясни.

По информация на Общинската избирателна комисия избирателната
активност до 13:00 часа за община Павел баня е отново висока, както беше през първия тур на изборите. 39.45% е активността за местен вот и 35.01% за президентски.

До балотаж за кметския пост на общината достигнаха кандидатът
на Коалиция „Обединение”- Станимир Христов Радевски и кандидатът на местна коалиция „Балкан”- Петър Николаев Бояджиев. На първия тур миналата неделя Станимир Радевски събра 2533 гласа или 37.06%, а Петър Бояджиев 1470 гласа или 21.51%.

Секциите, които са разкрити на територията на общината, трябва да
затворят врати в 19:00 часа, но законът предвижда и удължаване с един час на изборния ден, ако това се налага. В сравнение с първия тур от 23 октомври, гласуването протича значително по-динамично без образуването на опашки от чакащи пред секционните избирателни комисии.

От Централната избирателна комисия напомнят за начина, по който трябва да се гласува днес. Избирателите попълват интегралните бюлетини единствено и само със знака „Х”, с химикал, пишещ в син цвят, без да излизат от очертанията на квадратчето. При сгрешено попълнена бюлетина, избирателят получава от членовете на секционната избирателна комисия втора. Гласоподавателите имат право само на една погрешно попълнена бюлетина.

По информация на ОИК и ЦИК

Коментари 
Comments are not available for this entry.