Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Избори 2011
Павел баня
Избори 2011 
23.10.2011
В община Павел баня изборният ден стартира съвсем нормално. В 06.00 часа вратите на секциите във всички населени места бяха отворени за първите ентусиасти, желаещи да пуснат своя вот. А такива имаше.

В Павел баня са разкрити както следва:
Секция 001 гр. Павел баня – ул. „Христо Ботев” №13 – СОУ „Христо Ботев” – зала;
Секция 002 гр. Павел баня – ул. „Освобождение” № 4 - зала „Младост”;
Секция 003 гр. Павел баня – ул. „Стара планина” № 10 – клуб;

Избирателната активност към 11.30 часа в Павел баня е 16,14% . До 15,00 часа тя вече наброява 21.07% като е определяна за една от най-високите в страната. Още от рано сутринта желаещи да упражнят правото си на глас се събираха на опашки пред избирателните секции в града. И до този момент избирателната активност в Павел баня остава висока както за местен, така и за президентски вот.

В секциите в Павел баня не се наблюдава засилено присъствие на застъпници на партии, коалиции и инициативни комитети.

Гласуващите изчакват търпеливо реда си, като в залата за гласуване се допускат по двама. Членовете на секционната избирателна комисия коментират, че избирателния процес протича без нарушения и проблеми до този момент. Гласуването ще продължи до 19. 00 часа. Ако пред секцията има още желаещи след този час, те ще могат да дадат своя вот. Допуска удължаване на изборния ден до 20.00 часа, коментираха от ЦИК.

В град Павел баня се гласува с три интегрални бюлетини: за президент и вицепрезидент на Републиката, за общински съветници и за кмет на общината.

От Централната избирателна комисия напомнят за начина, по който трябва да се гласува днес. Избирателите попълват интегралните бюлетини единствено и само със знака „Х”, с химикал, пищещ в син цвят, без да излизат от очертанията на квадратчето. При сгрешено попълнена бюлетина, избирателят получава от членовете на секционната избирателна комисия втора. Гласоподавателите имат право само на една погрешно попълнена бюлетина.

По информация на ЦИК и bTV
Репортер Румен СкринскиКоментари 
Comments are not available for this entry.