Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Павел баня - град и община Приятел на детето
Павел баня
Павел баня - град и община Приятел на детето 
13.07.2011
Град Павел баня и Община Павел баня бяха обявени от УНИЦЕФ - България за град и община Приятел на детето.

Мотивите за това на световната организация, бореща се и пазеща правата на детето са, че в общината и града гласовете и нуждите на децата са приоритетна политика на местната власт, превърнати в неделима част от програмите и решенията й.

Един от основните приоритети в обявената за приятел на детето община е образованието. Като през годините от двата мандата на настоящия кмет Станимир Радевски няма закрити училища, санирани са почти всички учебни сгради, разкрити са нови групи в детските градини и ясли, създадени са паркове и десетки места за отдих и игра, летни школи и различни извънкласни форми за обучение и интегрирано развитие на децата от ромската общност.


Заради всичко това кметът на община Павел баня Станимир Радевски е носител на хонорис диплома за отношението си към образованието и децата.

Инициативата за „Община - приятел на детето" се реализира от 2008-ма година. Неин основен идеолог е УНИЦЕФ, в партньорство с Асоциация „ Родители", НСОРБ и Държавната агенция за закрила на детето.

Дарик нюз

Коментари 
Comments are not available for this entry.