Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - В Стара Загора продължават обученията по Програма "Глобални библиотеки"
Павел баня
В Стара Загора продължават обученията по Програма "Глобални библиотеки" 
12.7.2011
В залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” продължават обученията по Програма "Глобални библиотеки" – информира директорът на библиотеката Снежана Маринова и регионален координатор на програмата, съобщиха от пресцентъра на общината.

От 11 до 15 юли темите са „Визия на съвременната библиотека” и „Управление на обществената библиотека”, обучител Мариета Главчовска. В групата са включени 16 библиотекари и секретари на читалища от общините Казанлък, Павел баня, Опан, Чирпан, Гурково, Гълъбово, Раднево, Николаево на Старозагорска област.

Курсът на обучение е по осем часа дневно, като разходите се поемат от Програмата. След прекъсване през летните месеци процесът ще продължи наесен. Според изискванията на проекта всички библиотекари в обществените библиотеки на региона трябва да преминат четирите направления на обучението.

Темите са свързани с работата с компютърна техника, услугите за потребителите, общуване, застъпничество и изготвяне на проекти. За обучители са привлечени преподаватели от университети, водещи библиотечни специалисти, директори на библиотеки с богат практически опит. Всеки обучаем получава комплект учебни помагала.
ИА Фокус

Коментари 
Comments are not available for this entry.