Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Самостоятелна изложба на Томоко Куния
Павел баня
Самостоятелна изложба на Томоко Куния 
6.7.2011
Втора самостоятелна изложба на японската художничка Томоко Куния е представена във фоаето на читалище Наред - Павел баня. Иложбата е отрворена за посещение всеки делничен ден от 9 до 12 и от 13 до 17 часа.

С необикновенната история на дамата от Япония можете да се запознете от личния и разказ:
"Бях будистка.  През 2004 г. Дойдох да живея в България, шест месеца покъсно ходих в Соколски Манастир.
Там се молих за здраве на моят болен брат, който е на легло и не може да си движе ръцете и краката. 
След моята молитова почуствувах; смирение, успокоение, духовна и физическа топлина но бях много щастлива от очите ми течаха сълзи, нещо ми каза че брат ми ще се оправи. Но след 10минути, вярата ми се за губи, такива чудеса не стават.
И не можех да повярвам в Бог. Брат ми вече ходи нормално.
Съседите казват,станало е чудо.

Аз имах желание да се преместя в Павел баня една година покъсно се премес-тих в гр.Павел баня, през 2005 година. Имах много трудни моменти, Японци няма и не мога да говоря български. но живеех без проблем,  защото винаги има шанс и късмет.

 През месец март 2006год. един приятел ми доиде в къщи на гости , по  време на нашият разговор той ми каза, че му е тежко. В един момент ми каза, че усеща много ароматен мирис. на мен ми стана чудно и смешно, защото бяхме в една и съща стая а нямаше причина за някакъв мирис.

Една седмица по-късно, близо до дома ми минаваше стадо овце, една овца ме блъсна , аз паднах и си ударих костта на опашката. Тази нощ осетих много хубав мирис, а нямаше цветя и парфюм наоколо.
Вдишвах дълбоко този аромат тогава съм лежала три дни,от болка не можех да ходя не се тревожех чувствах се страхотно, около мен витаеше незабележимо мистериозно излъчване. Усетих невидимата божественна сила въпреки, че не вярвах.

След това направих консултация с отец Юто Коуда от япония. Отец Коуда ми каза да  чета библя и също, че трябва да ходя на църква. Веднага си закупих от Япония, стария и новият завет. Бях изненадана, толкова дебела книга и трябва да се чете с разбиране и тълкуване. Взех да я чета с голяма жажда нещо когато не мога да разбера се обръщах към Отец Юто Коуда, да ми разясни.

Но на  8 септември отидох на църква за първи път. Една седмица по-късно се молих в къщи、 стаята беше тъмна внезапно на стената се появи златна светлина във вид на кръст. Аз се разтреперих от страх.

До тогава вярата ми беше слаба все още бях скептично настроена. Вярярата в Бог ми се утвърди. След това още два пъти бях спохождана от мистерии.

Покръстена съм в църквата ”Св.Николаи” на 9 декември 2008г в гр Стара Загора. Кръщелница ми е майката на мой приятел."

Превод: Георги Георгиев

Коментари 
Comments are not available for this entry.