Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Обръщение към собствениците на места за настаняване
Павел баня
Обръщение към собствениците на места за настаняване 
30.6.2011

Здравейте!
Радваме се, че повече от две години успяваме да си партнираме в общата ни цел – да покажем Павел баня на всички които искат да посетят красивия ни град.

В течение на това време успяхме да бъдем най-посещаваният и най-пълният справочник с информация за града - всички хотели, квартири, заведения, забележителности и не на последно място - новини свързани с Павел баня. Pavelbanya.eu има лидерски позиции при търсене на информация за Павел баня в интернет. Сайтът се посещава от над 1000 души седмично.

Кaто ръководител на интернет портала Pavelbanya.eu, искам да Ви информирам за няколко нововъведения в нашият каталог. По настояване на някой собственици на места за настаняване и на много читатели, ще променим последователността на показване в списъка на квартирите. Присъствието на обява в първите няколко позиции ще е заплатено. След това ще акцентираме на стаи за гости които са публикували информация за цени в обявите си. След това ще са изведени обявите които са без ценова информация и отдавна неактуализираните.

Припомняме Ви, че винаги можете да актуализирате информацията и снимките си в Pavelbanya.eu. За целта може да изпратите съобщение на нашата електронна поща, промените ще бъдат отразени в срок от 2 работни дни.

Схема на позициите в списъка с обявите на квартирите и начините за заплащане можете да намерите на вътрешната страница.

По-горна позиция ще заеме обявата за която е заплатено по-рано.
За повече информация относно форми и начини за плащане можете да отправите запитване от тук.

Промените ще настъпят от 1.07.2011г.

Недялко Несторов
Ръководител Pavelbanya.EUКоментари 
Comments are not available for this entry.