Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - На Фокус - Даниела Карастоянова - Царица Роза Павел баня 2011
Павел баня
На Фокус - Даниела Карастоянова - Царица Роза Павел баня 2011 
20.06.2011
И тази година „Избор на Царица Роза - Павел баня” бе едно от най-коментираните събития в рамките на седмия празник на Розата и Минералната вода - Павел баня 2011. С много емоции, срасти и положителност беше наситен той по време на четирите дни от провеждането му. Миналогодишната „Роза” на Павел баня - Ния Бошнакова, тържествено предаде царската корона на новата Царица - Даниела Карастоянова. В грандиозния спектакъл взеха участие седем претендентки за титлата. В самата кулминация на вечерта, под звуците на „Една българска роза”, Павел баня бе окъпана с блясъка и очарованието на младото цвете, което цяла година ще бъде представително лице на община Павел баня.

Предлагаме на Вашето внимание едно интервю с „Царица Роза - Павел баня 2011” - Даниела Карастоянова.

Здравей, Даниела. Много се радвам, че имам възможността още веднъж да те поздравя за достойното представяне на конкурса. Какво бе за теб участието ти в „Избор на Царица Роза”?
Даниела: От една страна, за мен участието беше начин да се изявя пред всички като човек, а от друга, че емоцията в един такъв конкурс е незабравима и забавна.

Ти си танцьор от представителения фолклорен танцов ансамбъл „Детелини”, гр. Павел баня. Сцената не ти е чужда, ала различно ли е усещането, когато си на нея, за да танцуваш, и когато се налага да печелиш симпатиите на публиката, както бе необходимо за конкурса?
Даниела: Различно е усещането разбира се. Когато бях на сцената за конкурса се валнувах много повече. Тогава представях самата себе си. Когато си на сцената и танцуваш, всъщност представяш самия танц.

Доколкото споделиха близките и приятелите ти, разбрах, че си борбен човек. На какво заложи в участието си на спектакъла?
Даниела: Заложих на силната си амбиция, която винаги ми е помагала, както и на огромното желание да се забавлявам. Аз възприех спектакъла като едно голямо шоу. За щастие станах главен герой в него.

Разкажи ни как преминаваше една репетиция за конкурса. Кои са акцентите, на които наблягахте с останалите претендентки?
Даниела: Репетирахме основно първият кръг от представянето ни на конкурса - този с народните носии. Аз като танцьор се вълнувах особено за него. Впоследствие уточнявахме подробности по излизането на сцената, маниери, обноски, поведение - все неща, които ще ни бъдат от полза, когато заставаме пред хората.

Публиката гласува доверие тази година на теб. Коя твоя отличителна черта на характера смяташ, че ти помогна да спечелиш?
Даниела: Добротата и естественноста.

В Анкетната карта за конкурса, която всички участнички попълват, са изброени „хоби”, „занимания”, „интереси”. Но разкажи ни нещо повече за теб. Коя е всъщност Даниела Карастоянова?
Даниела: Аз съм си АЗ. Стремя се винаги да бъда себе си и да показвам на хората истинската си същност. Аз съм такъв човек, който винаги се опитва да помогне на другите , било то на приятелите или на напълно непознати. Аз съм също човек, който уважава, за да бъде уважаван.

Ти живееш в Павел баня. Как изглежда родният град през твоите очи? Намираш ли го променен по един, или по друг начин?
Даниела: За мен родният град е място, в което винаги ще се връщам, където и да съм, знаейки, че тук са всички мои близки и приятели. Павел баня е град, в който винаги ще намирам утеха.
Промяната е видима за всички.

Вече повече от седмица след коронясването, как възприемаш онова, което ти се случи?
Даниела: Още не мога да осъзная напълно какво се случи. Наистина неочаквах да ме изберат и останах много изненадана като разбрах, че съм аз Царица Роза. Много съм развълнувана и щастлива, че съм символ на този прекрасен празник.

Оттук нататък какво ти предстои? С какво желаеш да се занимаваш? В коя сфера се виждаш преуспял човек?
Даниела: Оттук нататък ми предстои да следвам целите си, за да бъда един от успелите личности на Павел баня. С много неща искам да се занимавам, едно от които е да продължа обучението си в университет.

Вярна ли си на максимата, че силен е онзи, чиито мечти са неуловими?
Даниела:Да, според мен човек има нагласата да мечтае и да си представя бъдещето, а така постепенно трупа силата и опита към постигането му. Впоследствие идват борбата и желанието да устояваш завоюваните позиции, защото те са отражение на недосегаемите мечти. Това е израз на силния човек за мен.

И за финал, няколко думи към близки, приятели, познати и жителите на Павел баня:
Даниела: Искам да благодаря на всички близки и приятели, които са винаги до мен и ме подкрепят във всичко. Желая на всички жители на Павел баня, да бъдат живи и здрави и да се гордеят,че живеят в този прекрасен град.

Интервюто взе: Румен Скрински
Интернет вестник Павел баня


Коментари 
Comments are not available for this entry.