Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Розата и Минералната вода - Павел баня 2011
Павел баня
Розата и Минералната вода - Павел баня 2011 
12.06.2011
Вчера на плувен комплекс „Плажът” в град Павел баня, бе избран и Царят на Минералната вода. По традиция претендентките за титлата „Царица Роза” присъстваха през целия ден на откриването на „Плувно лято 2011”, което се проведе с много състезания, игри, добро настроение и награди. В следобедните часове „розите”, след дълга дискусия и преценяване, взеха единодушно решение в избора на Царя. Името на победителя е Юксел Христов от Павел баня.

По късно през деня на импровизирана сцена на алеята пред сградата на общината се събраха представителни групи на всички населени места от района. Те взеха участие в изложба – базар на местни традиционни ястия, облекла и картини, като всяко едно от селата представи характерното от своята самобитност. Жители и гости на Павел баня имаха уникалната възможност за опитат вкусотии по оригинална стародавна рецепта. Особено атрактивни в участието бяха и Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство, Павел баня. Те предложиха „готвене на живо” на площада, с което и събраха погледите на посетилите техните маси.

В 19.00 часа започна и дефилето с песни и танци на участниците в Международния фолклорен фестивал както и всички кукерски състави на общината. Площад „Освобождение” събра жителите и гости на Павел баня дошли да се порадват на автентичността, окъпала с блясъка си този празничен ден. Народното веселие продължи с оркестър „Асеница” от Асеновград, който забавлява обичащите родния фолклор.

Тази вечер е последна за седмия празник на Розата и Минералната вода. В 19.00 часа на лятната сцена ще се състоят концертни изяви на участниците от Международния фолклорен фестивал, както и връчването на наградите. А кметът на община Павел баня - Станимир Радевски тържествено ще закрие четирите дни, на които си дадоха среща младостта, приятелството и гостоприемността.

Честит празник на Розата и Минералната вода - Павел баня 2011.

Румен Скрински
Интернет вестник Павел баня


Коментари 
Comments are not available for this entry.