Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Задържани са трима непълнолетни, извършили серия кражби
Павел баня
Задържани са трима непълнолетни, извършили серия кражби 
9.6.2011
Задържани са трима непълнолетни, извършили серия кражби от търговски обекти в Павел баня. От полицията информират, че неизвестно лице е разбило входната врата и е проникнало в магазин за хранителни стоки на ул. "Пенчо Славейков" в Павел баня. От там са изчезнали 400 лева, ваучери за мобилни телефони на стойност 200 лв., мобилен телефон и хранителни продукти и цигари на стойност 410 лв.

Служителите на участък "Полиция" - Павел баня са установили, че кражбата е извършена от четири момчета на 14, 15 и 17 години от същия град. В хода на разследването е станало ясно, че четиримата непълнолетни са извършили още две кражби в други магазини. На 21 май младежите са отмъкнали 300 лева от търговски обект на ул."Тодор Мазаров", в който проникнали чрез отключване на входната врата. На 28-ми срещу 29 май задържаните са счупили стъкло на хранителен стоки на ул. "Л. Каравелов" и са откраднали продукти от там.

Четиримата са задържани за срок до 24 часа.

Дарик нюз

Коментари 
Comments are not available for this entry.