Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Втори годишни СПА награди
Павел баня
Втори годишни СПА награди 
1.6.2011
За втора поредна година на 06 юни 2011г. в Кемпински Хотел Зографски в столицата, ще се проведе церемонията по връчване на Годишните СПА награди.

Организатори на събитието са Сдружение СПА номинации, лицензираната агенция RD Partners, Български съюз по балнеология, Международна асоциация за СПА и туризъм и СПА Ивент.

Те целят не само да утвърдят инициативата като традиция, но и да популяризират страната като туристически, икономически, културен, спортен и социален център на Балканския регион. Идеята е да се постави фокуса на общественото внимание върху конкретни обекти със здравна, културно-историческа и географска стойност, фирми в областта на СПА изграждане, оборудване, дизайн, козметични продукти, както и природни забележителности и дестинации в България.

Номинациите се определят от инициативен комитет, който включва представители на браншови организации, ангажирани със СПА и уелнес туризма, както и кметове на населени места с потенциал за развитие в съответната област.

На официалната гала церемония с водещ Мира Добрева ще присъстват както представители на всички браншови организации в СПА и уелнес индустрията, така и на политическия, бизнес и светски елит в страната.

Вършец, Кюстендил, Девин, Старозагорски мин. Бани, Павел баня ще се борят за отличието СПА дестинация. Ще бъдат връчени награди и за 4 и 5 – звездни СПА хотели, както и комплекси и центрове, които предлагат релаксиращи процедури.

Козметиката.com

Коментари 
Comments are not available for this entry.