Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Здрави у дома!
Павел баня
Здрави у дома! 
30.01.2011
В четвъртък- 27.01.2011г. след проведен 10 дневен курс на на лечение, от Израел се завърна малката Криси. Тя и нейната майка- Красимира Кънева заминаха на 16.01.2011г. за осъществяване на втория етап от терапията на церебралната парализа и епилепсията, за чието финансиране се включиха много организации, подкрепящи инициативата „Шанс да Кристиана”.

Лекарите в клиниката за биокорекция са отчели отличен резултат, повлиял върху състоянието на детето, изразяващо се в намаляване на областта на церебралната атрофия. От изготвената крайна експертиза става ясно, че Криси се е възстановявала изключително бързо, в сравнение с деца, минали този вид интервенции, буквално с всеки изминал ден, а това се дължи не просто на адекватно оказаното й лечение, а на силната и издръжлива имунна система на дедето, се казва още в здравния анализ. Вследствие на това лечение на Криси е с възвърнат „Ахилесовият рефлекс”.

В България Кристиана продължава работата със специалисти в областта на рехабилитацията и специални плувни процедури, които ще възстановяват до пълен резултат двигателната й активност.

Успехът на Криси е не просто всеобщ успех - ДАНО радостта на семейството й докосне всеки, който помогна за нейното оздравяане.

Румен Скрински


Коментари 
Comments are not available for this entry.