Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Младежи събраха средства за Кристиана
Павел баня
Младежи събраха средства за Кристиана 
18.12.2010
В навечерието на Коледа учениците на Природо- математическата гимназия „Никола Обрешков”, гр Казанлък за пореден път отвориха благотворително сърцата си, като този път адресът е малката Кристияна, която страда от епилепсия и детска церебрална парализа.

Преди две седмици те инициираха благотворителна акция в училището. В специална благотворителна кутия, разположена във фоайето на гимназията, за две седмици бяха събрани 175 лв.

Ученици от 12 „б” клас на откликнаха на кампанията, внасяйки по банков път 657 лв., събрани по време на традиционния за учебното заведение кулинарен благотворителен търг. В предишни години със средства от търга са подпомагани социални домове за деца и възрастни хора в община Казанлък, общините Мъглиж и Стара Загора.

Кампанията за събиране на средства за малката Криси в ПМГ „Никола Обрешков” ще продължи и с инициирането на предколедната разпродажба на рисунки, изработени от най-малките възпитаници на училището от пети клас. Това ще е възможността и най-малките гимназисти да се включат в благородното дело, в навечерието на Коледа.

Кампанията „Шанс за Кристияна” се провежда и в още една гимназия в гр. Казанлък- „Дечко Узунов”, където средствата все още се набират.

Общо 12 265 евро са необходимите средства за втория етап от лечението на Кристина, в специализирана клиника за биокорекция в Тел Авив, Израел.

Повече информация за дарителските сметки...Коментари 
Comments are not available for this entry.