Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Програма за Коледни и новогодишни празници в Павел баня 2010
Павел баня
Програма за Коледни и новогодишни празници в Павел баня 2010 
11.12.2010
И в края на тази календарна 2010 година, нека отново да си припомним традициите, да направим равносметка на онова, което постигнахме и онова, което ни предстои, и да пуснем коледната магия в домовете си, защото всички ние имаме нужда от повече спокойствие и сигурност в живота си, защото Коледа е време, което събира семейството и заздравява връзките между членовете му, защото с раждането на Божия син се ражда и нещо красиво, чисто, свято- надеждата за по-добро бъдеще!

Павел баня усилено се подготвя за предстоящите празници, а и отново общественият живот е наситен с културни събития и мероприятия, които ще подсилват настроението и ще се стараят да предложат на своите жители и гости едни незабравими преживявания, изцяло в духа празничната атмосфера.

В четвъртък- 16.12.2010г. от 11.00 часа, децата на Павел баня ще участват в поставянето на Коледно- новогодишната украса на празничната елха и центъра. Малко по- късно през деня, от 17.30 часа, каним всички жители и гости на града да се включат в мига на запалването на коледните светлинки, които ще огряват идеалния център през всички дни на декември.

Вторник- 21.12.2010г. е денят, в който пък от 17.00 часа ще бъде открита коледна изложба но кулинарни ястия, приготвени с много желание и ентусиазъм от граждани на Павел баня. Вкусните експонати, ще бъдат подредени в зала „Младост” на читалище „Напред”.

Почитателите на класическата и духовата музика ще имат възможност да изживеят едно естетическо удоволствие, благодарение на концертната програма, подготвена от състави към школата по изкуствата в сряда- 22 декември от 17.00 часа в зала „Младост” на читалището.

23.12.2010г. в навечерието на Бъдни вечер също от 17.00 часа, любителите на театъра ще се потопят в красотата на това древно изкуство, благодарение на спектакъла, който подготвят участниците в театрална студия „Дядовата ръкавичка” при читалище „Напред”. Домакин на събитието е зала „Младост”.

На Коледа- 25 декември от 10.00 часа, община Павел баня кани всички на площада, за да посрещнем заедно коледарските групи и да се поздравим с настъпването на Рождество Христово.

Хорът за школувано пеене „Тодор Мазаров” е една културна институция, спечелила уважението и признанието на поколения павелбанци. В навечерието на 2011 година, те отново ще имат шанса да чуят едни от най- любимите, популярни и обичани песни, с който хористите ще направят неповторим коледен подарък за празниците. Заповядайте на 28 декември от 17.30 часа в зала „Младост”на концертния спектакъл, изпълнен с духовна красота и професионализъм.

Фолклорен танцов ансамбъл „Детелини” се завръща след усилени репетиции, за да запълни отреденото му запазено място сред концертните прояви. В броените часове до настъпването на новата година, жители и гости на Павел баня ще усетят отново динамиката, жизнеността и колорита на българските народни песни и танци. ФТА „Детелини” ви очакват на празничния си Коледно- новогодишен концерт на 29 декември от 17.30 часа в зрителната зала на читалището, на който и кметът на община Павел баня Станимир Радевски ще поднесе своите пожелания на съгражданите си.

И за да е празникът ни още по весел, пъстър и богат, нека бъдем всички заедно на 31 декември в полунощ на площада, където да се поздравим за новата година по начина, който умеем най-добре - с кръшно, българско хоро…

Румен СкринскиКоментари 
Comments are not available for this entry.