Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Избор на Царица Роза- Павел баня 2010
Павел баня
Избор на Царица Роза- Павел баня 2010 
08.06.2010
И тази година, изборът на Царица Роза ще бъде едно от най- коментираните събития в гр. Павел баня.

След дългогодишно прекъсване, конкурсът беше възобновен през 2005 год. по идея на кмета на общината- Станимир Радевски, когато с титлата „Царица” бе удостоена Детелина Кавръкова.

Интересът към събитието се засили изключително бързо през следващите години. 2006 бе годината на Савина Белчева, която спечели 1во място , следвана от Илиана Саръева през 2007 и Даниела Събчева през 2008г. Миналогодишната победителка, Павлина Мартинова ще има честта да предаде короната на новата царица. Това ще се случи в самия край на спектакъла, водещ на който по традиция ще бъде отново Драгомир Драганов, на 11.06.10г. от 21:00ч. на лятната сцена на площад „Освобождение”.

Царица Роза е конкурс за красиви и млади девойки на възраст между 18 и 24 г., провеждащ се по най-демократичния начин. Публиката е тази, която определя победителя, а специална комисия, определена със заповед на кмета на общината се грижи за напълно стриктното преброяване на гласовете…

На вниманието на всички жители и гости на гр. Павел баня, предоставяме уникалната възможност първи да видят и да се запознаят с тазгодишните претендентки за царската корона.

Румен Скрински

KRASOTATA 6TE SPASI SVETA 
MI,KATO SA SI HUBAVI MOMI4ETATA VKA6TI LI DA SI STOQT?QVNO NQMATE O4I?

педофили 
много връзки тенчовото лапе тошковото лапе и т.н.

Коментари 
Comments are not available for this entry.