Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 24 МАЙ – ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА
Павел баня
24 МАЙ – ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА 
25.05.2010
Приключиха тържествата, посветени на 24 Май, денят НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА!

В празничната програма взеха участие хорът за школувано пеене „Тодор Мазаров” при читалище „Напред” гр. Павел баня, първокласници от СОУ „Христо Ботев”, представители на Професионалната гимназия по Ресторантьорство и Хотелиерство, ФТА „Детелини” както и местни самодейни състави. Концертът, който продължи близо час и тридесет минути, достави удоволствие и духовна наслада, на бивши, настоящи учители, ученици, граждани и гости на Павел баня.

По- късно през деня, павелбанци имаха възможност да наблюдават изпращането на абитуриентите от випуск 2010 и да се насладят на чара и обаянието на поредните зрелостници, поемащи по дългия и осеян с препятствия път към професионалната реализация. С шумни възгласи като: „Кой казааа” и „Кои сме ниеее”, те преминаха маршрута от СОУ „Христо Ботев” и ПГ по РХ до централния площад, където с трепет ги очакваха родители, приятели и близки.

Бъдещите студенти получиха поздравления от кмета на община Павел баня, г-н Станимир Радевски, който им пожела успех занапред. След което, те се отправиха към ресторант „България”, където щяха да прекарат последната си вечер заедно.

Наред с емоциите от тези събития, в Павел баня тече трескава подготовка за поредния празник на розата и минералната вода и международен фолклорен фестивал, които по предварителен график ще се проведат в дните 11, 12 и 13 юни 2010.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.