Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Радевски: След 20 години най-накрая резултат
Павел баня
Радевски: След 20 години най-накрая резултат 
27.04.2010

В Община Пвел баня приветстват идеята на Министерството на околната среда държавата да отдава на общините находищата на минерална вода за ползване за 25 години.

Според кмета на града Станимир Радевски освен икономически, това ще има и социален ефект. В Павел баня в момента няма свободен ресурс за ползване на минерална вода.Това е така,защото преди години са издадени голям брой разрешителни на частни стопани.

Ако термалните води се предоставят за стопанисване на Общините,то според кмета Станимир Радевски раздаването на разрешителни за управлението им ще става целесъобразно и в полза на гражданите.Той приветства идята на еко министерството тъй като в момента функциите по стопанисването на минералната вода са разпръснати.

Радевски е категоричен ,че това решение е изключително разумно и значително би облекчило както ,общините,така и хората ползващи минералните води.
/БГНЕС


Коментари 
Comments are not available for this entry.