Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 22 април - ден на земята
Павел баня
22 април - ден на земята 
20.04.2010
За седма поредна година Денят на земята 22 април ще се отбележи в община Павел баня с голяма кампания за почистване на населените места и околностите.

Служителите от Общинска администрация по традиция ще почистят крайпътните участъци на главен път I-6, учениците от Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство ще направят по-приятен за пътуване участък от път II-56 между Павел баня и Турия. Малките ученици от СОУ „Хр. Ботев” ще почистят района на училището, а по-големите ще се справят с отпадъците в района между базите на ПРО-ЕАД и комплекс „Милениум”. В мащабната кампания ще се включат и всички училища и кметства на територията на общината.

Кметът на общината е обявил конкурс „Моята цветна градинка” с награден фонд от 100лв. Заявки за участие можете да направите от 12 до 16 април на тел. 21-44 или в стая No6 в сградата на общинска администрация.

На 21 април в инициативата „Да посрещнем заедно пролетта” ще бъдат хигиенизирани дворове в детски заведения на територията на община Павел баня съвместно с представители на НП „Централен Балкан”
Община Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.