Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - 16 мъже са участвалаи в масово сбиване между два рода
Павел баня
16 мъже са участвалаи в масово сбиване между два рода 
17.04.2010
16 мъже са участвалаи в масово сбиване между два рода в с. Горно Сахране, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Около 23.20 часа на 15.04. в Районно управление на МВР Казанлък е било получено съобщение за възникнал скандал между два рода в с. Горно Сахране, общ. Павел Баня, прераснал в масово сбиване.

Констатирано е, че участници в сбиването са 16 мъже, сред които 31-годишния К.А., брат му – А.А., 21 годишен, 23-годишния З.З., брат му – Ю.З., 17-годишен и баща им З.З., 52-годишен, 16-годишния М.М., 36-годишния М.З., 23-годишния Ф.А., братята му – А.А. 28-годишен и А.А., 33-годишен, 16-годишния М.З., 36-годишния А.А., 29 -годишния А.З., 19-годишния С.А., 31-годишния А.А. и 51-годишния С.З., всички от с. Горно Сахране.

При спречкването са използвани твърди и остри предмети, вследствие на което са пострадали 52-годишния З.З. с разкъсно-контузна рана над лявото ухо, 51-годишния С.З. с разкъсно-контузна рана в областта на главата и 31-годишния К.А. с порезна рана в областта на лявото рамо. И тримата са без опасност за живота.

А.А., 21-годишен и А.А., 33-годишен, са получили фрактура на черепа и кръвонасядания с притискане на мозъка. Откарани са в МБАЛ "Професор Стоян Киркович" - Стара Загора и оставени под наблюдение в "Неврохирургия" с опасност за живота. Констатирано е, че извършители на побоя над 21-годишния А.А. са другият тежко пострадал А.А., 33-годишен, 23-годишния З.З. и 29-годишния А.З., а побоят над 33 годишния А.А. е нанесен от 36-годишния А.А.

Причините за инцидента са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

иван 
Това подобие на човешко същество - за Радевски става въпрос-правило в р.Тунджа база за конни надбягвания за циганите от общината?!Знае ли някой нещо за това?

Коментари 
Comments are not available for this entry.