Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Осуетиха продажбата на градския парк
Павел баня
Осуетиха продажбата на градския парк 
24.02.2010
Бившият старозагорски областен управител Мария Нейкова се е опитала да изтъргува централния парк в Павел баня. Това обяви днес кметът на курортното градче Станимир Радевски.

Процедурата по продажбата на 7 500 дка от парка за 750 хил. лв. е стартирала в началото на миналата година. След това е бил обявен втори търг, явно за да се намали цената. Той е бил спечелен от скандалния местен бизнесмен Иса Бесоолу.

За последно той попадна в кримихрониките през есента на миналата година. Тогава близкият до ДСП предприемач бе арестуван за склоняване към престъпление на приятелката си, която бе отмъкнала от касата на общината голяма сума, за да му услужи.

След втория търг за продажбата на парка кметът на Павел баня е сигнализирал ДАНС и прокуратурата, които са осуетили скандалната сделка.

За да бъдат осуетени подобни опити, днес областният управител на Стара Загора Йордан Николов връчи на кмета Радевски договор за 10-годишно безвъзмездно ползване на държавния парка от общината.

Матей Бонев

.... 
nqma li koi da o4isti toq mirizliv ciganin BESOULI,da ima na4in vsi4ko shte ograbi-vsi4ko koeto e otkradnal da si go nosi v grobishta

НОВИНА 
ЧЕТЕТЕ НОВИНИТЕ, ОСОБЕНО ДОБРИТЕ, ЗАЩОТО В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО.

дънди 
бай димо ще черпи щото няма друг кмет който ще го лансира няма друг кмет които ще лансира и финансира подпалвачи на хижа соколна защото соколна е сто пъти по хубава от русалката само простаците ходят там не и туристи защото има път за коли а туризъм с коли не се прави а само пияни кметски изцепки

Волен 
Кметът на Павел баня сигнализирал ДАНС и прокуратурата???-и се скрил на х.Русалка с циганите да порка пияндето му с пиянде.Е все някога ще слезе щото го чакат и него доста хора,служби и т.н.

Коментари 
Comments are not available for this entry.