Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Регионалният инспекторат по образование с проверки за конфликт на интереси
Павел баня
Регионалният инспекторат по образование с проверки за конфликт на интереси 
Образувани са две производства в общински училища след проверки на Регионалния инспекторат по образование в Стара Загора.
22.02.2010

Едното, по сигнал на бивш служител от училище от община Павел баня, и друго, по сигнал на кмета на община Стара Загора.

"След докладите на комисията на РИО- Стара Загора са издадени две решения. Първото е с постановен конфликт на интереси, обжалвано пред Административен съд - Стара Загора. Делото по случая е насрочено за 17 март. Второто решение е без установен конфликт на интереси, но препратено за последваща проверка по компетентност към Окръжна прокуратура - Стара Загора и Агенцията за държавна финансова инспекция - София" каза в интервю за Дарик радио началникът на РИО Стара Загора Любомир Любенов.

Той допълни, че в дейностите по превенция и предотвратяване на конфликт на интереси се включват както общинските, така и държавните власти.

Срокът за утвърждаване на промените в държавния план-прием в общинските и държавни училища е края на месец март, уточни Любомир Любенов.

Коментари 
Comments are not available for this entry.