Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Община Братя Даскалови ще връща пари по САПАРД
Павел баня
Община Братя Даскалови ще връща пари по САПАРД 
Европейската комисия регистрира община Братя Даскалови в книгата на държавните длъжници по програма СAПАРД - съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните. От Държавен фонд "Земеделие" следва да изпратят нотариална покана за доброволно възстановяване на получената субсидия.

Община Братя Даскалови е подала само един проект по програмата на стойност 1 636 957 лева. С постановление на Министерския съвет No 40/2005 г. й е отпуснат безлихвен заем за изпълнение на проекта. Заради установени нарушения от Изпълнителна агенция "Одит на средствата от ЕС", общината е вписана в Книгата на длъжниците по САПАРД. По данни на Министерството на земеделието и храните "главницата за нередния разход", който трябва да бъде върнат, е в размер на 24 000 лева.

За останалите общини от Старозагорска област, кандидатствали по програмата, не са установени нарушения.
Единственият платен проект по програма САПАРД на община от областта е този на Павел баня на стойност 830 932 лева. Общината е кандидатствала и с втори проект на стойност 98 500 лева, но все още не е получила пари за него.

Проектите на Гурково (889 602 лева) и на Опан (1 521 295 лева) са анулирани. Община Опан кандидатства с втори проект на стойност 99 788 лева, който не е платен.

Неплатени проекти имат и общините Раднево (3 143 590 лева), Николаево (96 202 лева), Чирпан (99 998 лева), Мъглиж (98 036 лева) и Гълъбово (99 728 лева). Община Стара Загора не е кандидатствала по програма САПАРД.

Втория проект на община Павел баня е платен 
Вторият проект на община Павелбаня е платен, общината се е разплатила с изпълнителя, през м. юни е направена проверка за законосъобразност от АДФИ.

Кмета пак се оправил... 
Уж дела, Уж разследвания ...
Ама кмета пак се оправил... платил си е хонорара на който трябва и хоп няма проблем с пътя до Габарево...

А пък хората... а те забравят бързо....
и после какво..."Едно успешно управлениое на хубавияя ни кмет..."

... политика в България ...

Коментари 
Comments are not available for this entry.