Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Юбилейна плоча поздравява туристите в Пирин
Павел баня
Юбилейна плоча поздравява туристите в Пирин 
Юбилейна плоча монтират, през 2006г. група младежи, под ръководството на председателя на туристическото дружество в Павел баня - Кольо Кавръков.

Юбилейния плакет гласи "110 години туризъм в България - от туристите на Павел баня".

Експедиция с участници от Павел баня, стана свидетел, как и днес тя поздрава посетителите на едни от най-красивие езера в Пирин - Василашките.


Повече информация...


зоро 
коле туризьм е имало и преди 110 години и пирин е хубавец но химна започва с горда стара планина, няма аналог тази наша планина ти си го обичаи пак, твой стефан данев от псс при бчк.

Е П И Л ОГ 

[b]Рила е величествена,Стара пранина е легендарна, но Пирин е най красивата.Не случайно преди 3 години туристите от Павел баня решихме да отбележим 110 годишнината от основаването на БТС именно там и със съдействието на община Павел баня организирахме тази паметна експедиция.Великото дело на основателите на Бъпгарския туризъм-дядо Вазов и пламенния Алеко увековечихме с паметната плоча,която монтирахме на скала надвесена на красивото Василашко езеро.Поздравявам Недялка Несторов-създателя на този прекрасен сайт pavelbanya.eu,за това,че преминавайки тези дни покрай езерото е имал очи и родолюбиво сърце за да види,почуства и да ни припомни това вълнуващо събитие.

Кольо Кавръков[/b]

Коментари 
Comments are not available for this entry.