Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Пуснаха задържан за подкуп и длъжностно присвояване под гаранция от 3000 лв.
Павел баня
Пуснаха задържан за подкуп и длъжностно присвояване под гаранция от 3000 лв. 
Апелативен съд - Пловдив пусна под гаранция от 3000 лв. 36-годишния Иса Бесоолу - общински съветник от ДПС в Павел баня. Той беше задържан от старозагорските антимафиоти на 7 август заради предлагане на подкуп на длъжностно лице и съучастие в длъжностно присвояване на пари от касата на общината. Ден преди това беше задържана 28-годишната му приятелка Милена Кавръкова, която е финансов директор на общината. Тя е присвоила от касата на местната администрация 28 000 лв., които дала на Бесоолу. Тя беше задържана за 24 часа и срещу нея е повдигнато обвинение за длъжностно присвояване, което предвижда от 3 до 15 години затвор.
Състав на Окръжен съд - Стара Загора остави човека на Доган в ареста с постоянна мярка задържане под стража, но след обжалването й Апелативният съд под тепетата, го пусна под гаранция.
Сумата е върната с протокол от задържания. Срещу него е повдигнато и обвинение за подкуп. Според показанията на вещо лице - свидетел по делото, Бесоолу му е предлагал подкуп, за да изготви завишена оценка на два апетитни терена в Павел баня - държавна собственост, с изградени резервоари и инфраструктура за минерална вода. Те са били обявени на търгове, които междувременно са прекратени от областния управител на Стара Загора, заради съмнения.
Иса Бесоолу беше и кандидат за депутат на ДПС за 41-то Народно събрание. Дърводобивният му бизнес предизвика преди 2 години поредица от протести и подписки от страна на природозащитни организации и местното население в няколко села в община Павел баня, заради безразборното изсичане на горски фонд.


безименен 
Друго не се и очаква! Толкова хора лапат от нега, как няма да го пуснат. Язък,че Бойковото правителство се фука толкова - и то няма нищо да направи. Ето един пример. Май наистина нищо няма да се промени...само показни акции, много шум за нищо. Господа от ГЕРБ, затова ли получихте доверие????

NoName 
сега може да се види колко е силен догана

Бойко 
Толкова ще я свърши Бойко, само ПАРЛАМА е неговата работа...

Горо горо, а ти мислеше, че се отърва...

Коментари 
Comments are not available for this entry.