Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Общинската служителка от Павел баня е имала съучастник - общински съветник от ДПС
Павел баня
Общинската служителка от Павел баня е имала съучастник - общински съветник от ДПС  
Задържан е общинският съветник от квотата на ДПС в град Павел баня Иса Бесоолу, предаде кореспондентът на БГНЕС от Стара Загора.

Повдигнато му е обвинение за съучастие на общинската служителка, която преди два дни беше задържана за длъжностно присвояване на 28 хил. лева от общинската каса. Също така на Бесоолу е повдигнато обвинение за подкуп на длъжностно лице - оценител на имоти, от което се е изисквало да завиши оценката на даден имот.

Иса Бесоолу е собственик на няколко фирми занимаващи се с дърводобив и транспорт, както и на верига бензиностанции. Той е приближен на висшето ръководство на ДПС. Бесоолу беше четвърти в листата на ДПС в Старозагорска област на провелите се на 5 юли парламентарни избори.

Вчера пред БГНЕС кметът на общината Станимир Радевски заяви, че общинската служителка е изключително коректна. Той е дълбоко учуден от станало, но законът трябва да се спазва.


това пише 
Арестувяха бизнесмен от объча на Лютви Местан.
Близък до зам.-председателя на ДПС Лютви Местан бизнесмен бе арестуван днес при полицейска акция в Павел Баня. Общинският съветник Иса Бесоолу и виден представител на дървената мафия на Доган бе задържан за даване на подкуп и афери в местната власт.

Арестуваният бе на четвърто място в депутатската листа на ДПС за парламентарните избори в Стара Загора, където водач бе Лютви Местан. Иса и брат му Мехмед са ключови играчи в изсичането на горските масиви и търговията с дървесина в община Павел Баня. Те са собственици на дърводобивните фирми "Лес транс" и "Тера транс". Братята играят в бизнеса с дървен материал заедно с роднините си Тюркян Бесоолу и Риза, известен повече с българското си име Райчо Юлиянов. Фирмите на Бесоолу са основни подизпълнители на истанбулския холдинг "Кастамону ентегре". Холдингът държи над 99% от акциите на дървопреработвателния завод "Габровница" АД в село Горно Сахране. "Габровница" пък е доставчик на казанлъшкия мебелен завод "Първи май", управляван от друг турски гражданин-Саадетин Йозтюрк. Иса е по-големят от братята Бесоолу. Той е в приятелски отношения с друг съветник от партията на Доган-Ахмед Адем Ибиш, който е член на Централния съвет на партията от Стара Загора. През 2000 г. "Кастамону ентегре" купува от два приватизационни фонда акциите на някогашното държавно дървопреработвателно предприятие "Габровница", а по-късно получава от земеделското ведомство лиценз за годишен добив на около 200 000 кубически метра дървесина. Разрешението е дадено без търг, а дейността на холдинга до този момент не е проучена. Порочната процедура важи за 80% от дърводобивните фирми у нас, а 80% от тях са собственост на турци. Повечето от доставчиците на дървен материал за "Габровница" АД в Горно Сахране са етнически турци. Иса и Мехмед имат вила в Стара Планина, в която местните турски тузари и ДПС-активисти организират шумни купони. На тях като виден гост често е присъствал Лютви Местан, който най-после стана старозагорски депутат.


нека 
да се съберат всички дето подкрепят арестанта и да започнат да залесяват по оголените от сечта гори, както и да контролират незаконната сеч. тогава наистина няма да има нужда от затвор.

fr 
тези пари са нищо в сравнение с гората и дървесината , която унищожи и открадна!
Специално за унищожената гора - трябва да получи голяма присъда

това сега е нищо 
ицо бесния ( тъй му е името на български) и приближените му без да са комуняги убийци постъпваха по същия начин смело и на юруш и къде от глупост къде нарочно съсипват българското богатство. Съответно всеки, който е страдал и вивдал несправедливостта, но е нямал готовността да убие или пребие е било трудно. Интересно на колко хора,които нмат възможност да им/му попречат бесния/ комунягите са обръщали внимание и са се вслушвали над думите. а това сега е проста една ченгеджийска акция на подливане на вода

до ПИЧ 
JORO Теб да не те е яд че не си бил на тази софра,Иса е напълно точен и коректен бизнесмен.Всички тези писания са една долна лъжа забъркана от някой вътрешен в Общината.Ако го познавахте никога нямаше да пишете тези глупости.

до pichka 
естествено е да направи добро за някои хора. нали все с някакъв човек трябва и той да седне да се почерпи да размени две думи, да има опора. въпросът е като прави тия добрини за един, да не страдат десет- съответно като e направил за хиляда да не страдат дест хиляди. разбира се такива ,, добри,, хора лесно- има пречи на 100 за да печелят 10. да не говорим, че най- лесния начин да се види дали нещо наистина е добро е като се види аджеба ако мнозинството хора започнат да постъпват като даден човек дали пак ще има полза, докога и каква. а надали тровенето и унищоването на гора е от полза като за последното няма все още обвинени и да се надява заедно с близките си да го осъдят и накажат, за истинските му лоши дела, а не кокошкарските 28000лв, защото инак ще настане физическо заличаване и за него и за покровителите му до девета стеяен- в софия и извън страната

pichka 
picc
kakvo pishete samo za choveka bez da go poznavate be tolkova dobri ne6ta E NAPRAVIL TAPATA VI ZAVIS SAMO NA EDNO MQSTO SHTE VI OTVEDE

ПИЧ 
В ТАЗИ ОБЩИНА -КМЕТ,ЗАМЕСТНИК, СЕКРЕТАР, ГРАО, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ- ВСИЧКИ СА НА СОФРАТА НА ИСА БЕССОЛУ
И КАКВА СТАНА ТЯ
КОЙ СЕГА ЩЕ ИМ ДАВА ПАРИЦИ
КОЙ ЩЕ ГИ ВОДИ ПО СОФИЯ ЗА ОБЕКТИ
ОЛЕ МАЛЕ

Коментари 
Comments are not available for this entry.