Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Финансовият директор на община Павел баня е задържан за длъжностно присвояване
Павел баня
Финансовият директор на община Павел баня е задържан за длъжностно присвояване 
Финансовият директор на община Павел баня Милена Кавръкова е присвоила от служебната каса 28 000 лв. 28-годишната чиновничка задигнала парите на 29 юли.

Тя е задържана на 6 август от служители на сектор Борба с организираната престъпност при ОДМВР - Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство. Срещу Милена Кавръкова е повдигнато обвинение за престъпление за длъжностно присвояване по чл. 202, ал.2 т. 1 във връзка с чл. 201 от НК, което предвижда затвор от 3 до 15 години. Тя е задържана е за 24 часа Работата по случая продължава.

Пред кмета на общината Станимир Радевски, подчинената му обяснила, че е взела парите, за да плати гаранция за строителен общински обект, но го е направила без да има право на достъп до касата и без да уведоми градоначалника. Парите съхранявала в касата на свой приятел и те бяха предадени на разследващите органи, съобщи кметът.

финансовия директор на община павел баня е задаржан за длажностно присвояване 
кажете нещо повече .наистина ли милена милкова има дете от иса и какво стана след като ги арестуваха? мартин

кой знае... 
Кой знае...
Ами то това е обществена тайна-кой търка и се въргаля в чаршафите на "пашата".А момичето-доста ги е топлило,топлила ги е и шефката на ОС!Ама сега май ще се прави харем в следствието.

Hmm. 
Кой знае дали е виновно момичето...
Като ги знам какви работят в тази община... като нищо са скрили някой документ... и хоп... Откраднала ги...

Коментари 
Comments are not available for this entry.