Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Принц Алексей и княгиня Анастасия в Габарево?
Павел баня
Принц Алексей и княгиня Анастасия в Габарево? 
Княгини Мария, Татяна, Анастасия и Олга, Петербург- 1914г. Според бившия следовател Благой Емануилов в село Габарево са живели две от децата на последния руски император Николай II Романов. През 2001 година Емануилов създава Фондация “Принц Алексей и княгиня Анастасия“. Целта й е да установи истината за престолонаследниците Алексей и Aнастасия.
Царското семейство е било разстреляно през 1918г. в Екатерининбург, но след ексхумацията през 1991г. е установено, че няма кости на принц Алексей и на сестра му княгиня Анастасия. Според Емануилов те са се спасили и са избягали в село Габарево.
През 1922г. в селото пристигат руски емигранти, сред които и около 20-годишна млада жена и няколко години по-малък от нея младеж. И двамата са живели и погребани в Габарево под имената Елеонора Албертова Крюгер и Георгий Павлович Жудин. Според бившия следовател това са истинските деца на руския цар Николай Втори - Анастасия и Алексей.
През месец септември 1996 година костите на Елеонора и Георгий са изровени. Благой Емануилов е поискал от Правителството и Президента да им се направи ДНК експертиза, но такава все още не е извършена.

Коментари 
Comments are not available for this entry.