Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Първа копка по проект за 14 млн. лева
Павел баня
Първа копка по проект за 14 млн. лева  
29.10.2008
Първа копка на пътя Шипка - Горно Сахране - Павел баня - Турия направиха кметът на община Казанлък Стефан Дамянов, административният директор на фирмата - изпълнител Илия Златев и кметът на община Павел баня Станимир Радевски.

Стойността на проекта е 14 000 000 лева и се реализира по линия на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

От фирмата изпълнител на проекта съобщиха, че дължината на трасето е 35.8 км., като включва път от първокласната и второкласната пътна мрежа.

"За по-голямата безопасност на движението по пътя ще има трето платно в последните три километра на трасето", информира Илия Златев.

Пътят е част от проекта за трасе Северна - Южна България през Павел баня и Брезово.

Кмет на 70 
Кумбара Чуканов:
Господин Дамянов е неоспоримият лидер в околията по рязане на ленти и правене на първи копки.Имам чувството,че има спортно влечение към темата.Има-няма заслуги за дадено събитие,там е!!!
Лошото е,че напоследък от претоварване ли,що ли,все повече си забравя думичките и в речите си вмъква всякакви бисери за истинска забава на слушателите. С това ми напомня популярната фигура на Леонид Илич,който беше станал любимо забавление поради липсата на други такива за населението на бившия СССР.Само че паралелът на умрялата империя с нашата община ми навява кофти чувства.

Коментари 
Comments are not available for this entry.